Επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αίγιο μεταξύ των συμβασιούχων του δήμου και του νομικού συμβούλου του Γιώργου Μπέσκου.

Το επεισόδιο σχετιζόταν με την εισήγηση του τελευταίου να μην υπάρξει παράταση της σύμβασης των υπαλλήλων αυτών αφού τα οικονομικά του δήμου δεν μπορούνε να αντέξουν το βάρος και τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: «Οι επιθέσεις, προπηλακισμοί και τραμπουκισμοί στο πρόσωπο μου στο δημαρχείο Αιγίου από συμβασιούχους covid την ώρα που προσήλθα να ασκήσω τα καθήκοντα μου ως δικηγόρος του δήμου Αιγιαλείας δεν θα με πτοήσουν στον αγώνα και προσπάθειες που κάνουμε ως νομική υπηρεσία  να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου ενάντια στα κυκλώματα που δρουν ενάντια του και στερούν σε ανέργους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να έχουν και αυτοί μέσα από νόμιμες διαδικασίες πρόσβαση σε υπηρεσίες του Δήμου.

Δε θα ήθελα κάνεις δικηγόρος να βρεθεί στη θέση μου σήμερα .Και θα γίνουν όσα πρέπει για να δοθεί το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση. Οι αυτουργοί και ηθικοί αυτουργοί που βρίσκονται πίσω από αυτές τις καταστάσεις θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Δέσμευση. Το οφείλουμε στους πολίτες και στη δικαιοσύνη. Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα σε πρόσβαση στην εργασία και δε θα τα καταστρατηγεί κανένας σε όποια θέση και αν βρίσκεται». Αξίζει να αναφέρουμε ότι έγιναν μηνύσεις κατά δύο ατόμων στο πλαίσιο του Αυτόφωρου.