Μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες σε ένα από τα ομορφότερα κτίρια της πλατείας Υψηλών Αλωνίων που την τελευταία τριετία σχεδόν ήταν κλειστό και δεν λειτουργούσε.

Ο λόγος για το κτίριο της πρώην Αλάμπρας ή καλύτερα το Μέγαρο Γκολφινόπουλου, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, της Πάτρας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το κτίριο θα πάρει και πάλι ζωή, ο ισόγειος χώρος θα ανακαινιστεί και θα λειτουργήσει ως κατάστημα εστίασης.

Την επιχειρηματική αυτή κίνηση που θα δώσει σίγουρα μια άλλη πνοή στη συγκεκριμένη γωνία της Πάτρας θα την κάνει ο επιχειρηματίας Τόλης Φωτεινάτος (και πρώην ποδοσφαιριστής) ο οποίος διατηρεί στην παραλία του Καστελλόκαμπου το beach bar restaurant Tulum.

Μαζί με την ισόγεια σάλα του κτιρίου το νέο κατάστημα θα κάνει χρήση τον εξωτερικό εξώστη και το αντίστοιχο τμήμα της πλατείας. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο είχε βγει σε πωλητήριο εδώ και αρκετούς μήνες.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους για να προλάβει τις γιορτές και κατά συνέπεια οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.