Για τη νέα θεατρική περίοδο, το Επίκεντρο+ επιστρέφει με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής του για ενήλικεςμε τον ηθοποιό –σκηνοθέτη Βασίλη Κόκκαλη. Βασικοί του στόχοι και πυρήνας είναι η ελευθερία, ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια πνεύματος, ομαδικότητας, αλληλοσεβασμού, παράλληλα με την ανάπτυξη θεατρικού ήθους, συνέπειας και πάνω από όλα αγάπης για την τέχνη.

Τα τμήματα που δημιουργούνται κάθε χρόνο έχουν στόχο να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα παρουσιαστεί στο τέλος της σαιζόν. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου.

Υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι ο ηθοποιός και στέλεχος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας τα τελευταία χρόνια, Βασίλης Κόκκαλης. «Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε προς έναν κοινό στόχο… να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να έρθουν σε άμεση επαφή με το θέατρο, με τελικό προορισμό, στο τέλος της σεζόν, την παρουσίαση της δουλειάς μας, τόσο στη σκηνή του Επίκεντρου+, όσο και με συμμετοχή μας σε φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου».

Πρώτη συνάντηση τμήματος αρχαρίων τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 στις 16.00.

Διάρκεια εργαστηρίου: Οκτώβριος 2022 - Μάιος 2023.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 46 10 50.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών.

Οι συμμετέχοντες αποτελούν και το βασικό πυρήνα στελέχωσης των παραστάσεων του Επικέντρου+.