Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη η Ζόζεφιν. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, έστειλε on camera τις ευχές της στον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, για το παιδάκι του.

«Είμαστε στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ για το τραγούδι Πυρκαγιά. Έχω πάντα θέματα με τα μαλλιά, φουντώνουν, τι να κάνω; Το χορευτικό το κάνω και 50 φορές για να είναι σωστό το πλάνο. Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision.

Μου έστειλαν ένα τραγούδι που θα μπορούσα να πάω με αυτό στη Eurovision, αλλά δεν μου ταίριαζε. Στεναχωριέμαι όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια, αλλά δεν δίνω σημασία αν δεν είναι με καλή διάθεση. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν είχα», είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

Για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, η Ζόζεφιν απάντησε: «Δεν του έχω ευχηθεί για το παιδί του, αλλά θα το κάνω τώρα. Έμαθα ότι γέννησε η γυναίκα του, τους εύχομαι τα καλύτερα, καλότυχο να είναι και πάντα υγεία. Δεν έχουμε επαφές με τον Δημήτρη, αλλά βλέπω που και που τη Χριστίνα».