Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Άννα Αμανατίδου και αναφέρθηκε στις απαντήσεις που έδωσε δημόσια η Βίκυ Καγιά και είπε πως η ίδια δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και εξήγησε πως και μίλησε με τη Βίκυ Καγιά και εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να τη βοηθήσει.

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Καγιά, γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το ποιο πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δεν με βοήθησε στην πράξη. Δεν με στενοχωρεί κάτι, ούτε θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά. Ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα», είπε.

Όπως ανέφερε αργότερα, δεν υπονοεί ότι η Βίκυ Καγιά είναι σνομπ και για τον λόγο αυτό δεν της απάντησε, καθώς σκέφτεται πως μπορεί να είχε κάποια δουλειά. Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εκείνη που τη βοήθησε μελλοντικά.

«Δεν θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ, απλά δεν μου απάντησε στο μήνυμα, γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μην το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram, μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα, αλλά δεν επικοινωνήσαμε περαιτέρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δεν μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να συγκρίνω τους κριτές, γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε» δήλωσε.