Η Μαρία Πρωτόπαππα σχολίασε την επιτυχία που έχει σημειώσει ο «Σασμός» και αποκάλυψε πως για πολύ καιρό δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Μαρίνα στη δραματική σειρά του Alpha παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, ανέφερε πως νιώθει πολύ τυχερή.

«Είμαι τυχερή. Η παραγωγή του Σασμού δείχνει τρομερή κατανόηση και δεν έχω την ίδια πίεση χρόνου που είχα πέρυσι. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πράγματα. Δηλαδή, στο πρόγραμμά μου πρέπει να είμαι Βύρωνα και εγώ είμαι στην Κόρινθο και βλέπω το κινητό και λέω "Χριστέ μου, δεν προλαβαίνω". Γι' αυτό προσπαθώ να κατεβάσω λίγο τους ρυθμούς μου, γιατί τα χρόνια περνάνε και πρέπει να κρατάμε λίγη διαύγεια, καθαρό μυαλό και υγεία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και περιέγραψε κι ένα... περίεργο συμβάν που της έχει τύχει.

«Επειδή πέρυσι δεν κυκλοφορούσα και πολύ έξω, δεν ήξερα πόσο έχει ανοίξει αυτό το πράγμα. Το κατάλαβα λίγο το καλοκαίρι στις διακοπές. Ωραίο είναι, κάποιες φορές είναι λίγο περίεργο βέβαια δεν μπορώ να πω. Δεν έχει όλος ο κόσμος το τακτ που περιμένεις. Κάποια στιγμή κάποιος μου έβγαλε τη μάσκα για να φωτογραφηθεί μαζί μου. Τέτοια πράγματα εννοώ, αλλά οι άνθρωποι δεν το κάνουν από κακό», δήλωσε.