Η κόντρα του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον Γιώργο Τσαλίκη που είχε ξεκινήσει στις αρχές της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, φαίνεται πως συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις που έκανε την περασμένη Παρασκευή 30/9 ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Γιώργο Τσαλίκη να δίνει τη δική του απάντηση μέσα από το Instagram του. (δες εδώ τα σχόλια του Γρηγόρη Γκουντάρα και την απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη)

Ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού συνάντησαν τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος απάντησε με χιούμορ θέλοντας να δείξει πως για εκείνον πλέον το θέμα έχει λήξει.

«Δε βλέπω πουθενά μαχαίρια εγώ… Για ποιο πράγμα να κινηθώ νομικά; Οι δικηγόροι μου τι να πούνε; Μιλάνε μεταξύ τους οι δικηγόροι μου. Δε με βλέπεις πόσο στεναχωρημένος είμαι; Απαρηγόρητος… Όλοι νούμερα είμαστε. Πας καλά πρωί πρωί; Γεια σας παιδιά» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να πει κάτι στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο τραγουδιστής κοιτώντας την κάμερα είπε: «Καλημέρα Γρηγοράκο μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα».