Συμπληρώνονται φέτος 48 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει συνδεθεί με ιστορικά γεγονότα από την Μεταπολίτευση μέχρι την είσοδο της χώρας στην ενωμένη Ευρώπη και από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την αυξημένη εποπτεία των θεσμών.

Όλα έχουν ένα κοινό παρονομαστή, το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί πάντα τον ασθενέστερο, τον εργαζόμενο, τη γυναίκα, τη μητέρα, τον μισθωτό, τον επιχειρηματία. Κέντρο της ήταν και είναι πάντα η πρόοδος της χώρας και των πολιτών χωρίς να υπολογίζει πολιτικά κόστη.

Στο δρόμο αυτό συνεχίζει και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου από το 2019 μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει την Ελλάδα σε μία πορεία ανάκαμψης με ρεκόρ στο τουρισμό, στις εξαγωγές και στις επενδύσεις. Όταν οι άλλες χώρες αναμένουν ύφεση για φέτος, λόγω της ενεργειακής κρίσης, η πατρίδα μας αναμένεται να σημειώσει ανάπτυξη.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνο όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά, αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες». Οι αρχές αυτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως περιγράφονται στη Διακήρυξη για την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αντικατοπτρίζει πλήρως την πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη τα 3 πλέον χρόνια διακυβέρνησης. Η Ελλάδα αλλάζει και καμία φωνή μιζέριας και οπισθοδρόμησης μπορεί να τη σταματήσει. Η ΟΝΝΕΔ, με τις νέες και τους νέους της, πρωτοστατεί στις μεταρρυθμίσεις για την αλλαγή της πατρίδας με θάρρος, ήθος και ειλικρίνεια, κάνοντάς μας περήφανους.

Στα 48 χρόνια πορείας της, η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει, ότι έχει τη θέληση, τη γνώση και τα στελέχη ώστε να χαρίσει στη χώρα πρόοδο, ανάπτυξη και όραμα για τις νέες γενιές.