Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της. Αναφέρθηκε, επίσης, στο γιο της, το GNTM και το DWTS.

«Γυμνάζομαι και προσπαθώ να τρέφομαι σωστά. Αλλά μου αρέσει το καλό φαγητό και τρώω πολύ. Έχω κουραστεί ψυχικά με όλα όσα έχω περάσει, αλλά δεν σβήνει το χαμόγελο από το πρόσωπό μου. Ήθελα από μικρή να δημιουργήσω οικογένεια, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και η καριέρα. Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Ο γιος μου έχει ωριμάσει πάρα πολύ γρήγορα σε σχέση με την ηλικία του», είπε αρχικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε στη συνέχεια: «Μετά το χαμό του συντρόφου μου δεν ήμουν καλά ψυχολογικά για να μπορέσω να στηρίξω το παιδί μου, λυπάμαι για τον εαυτό μου. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στο παιδί μου, δεν μου βγήκε και νιώθω πολύ άσχημα σαν μαμά αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω. Εάν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να παντρευτώ, ο Ανδρέας θα το καταλάβει. Μέχρι τώρα δυστυχώς δεν έχει συμβεί».

Για το DWTS και την κόντρα της με τον Στέφανο Δημουλά, η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε: «Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δαχτύλο. Κι επειδή δεν αφήνω ούτε τη μαμά μου να μου κάνει έτσι, βγήκε μια ένταση στην οθόνη. Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για τέτοια ευτελή θέματα».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε για το GNTM: «Τραβάει η άτιμη με το μονόφρυδο, τη συζητάει ο κόσμος. Το GNTM έχει κάτι αποκριάτικο, ευχαριστώ το Θεό που δεν έχω κόρη».