Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τα διπλοπαρκαρισμένα και τα τριπλοπαρκαρισμένα στις κεντρικές οδούς της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το πρόβλημα είναι πιο αισθητό τις ώρες της κυκλοφοριακής αιχμής, δηλαδή τις πρωινές ώρες, όπου σε πολλά σημεία της Πάτρας η παράνομη στάθμευση δίνει και παίρνει.

Μάλιστα, ορισμένα από αυτά τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα έχουν ξεμείνει στις θέσεις αυτές από το προηγούμενο βράδυ, με τους οδηγός να τα έχουν αφήσει εκεί, αδιαφορώντας για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί τα επόμενο πρωί με το μποτιλιάρισμα και της ουρές που σημειώνονται.

Έτσι, τις πρωινές ώρες θα δει κανείς λεωφορεία που να μην μπορούν να στρέψουν για να πάνε στο προορισμό τους, μηχανάκια να κάνουν ζιγκ ζαγκ ανάμεσα σε οχήματα που έχουν παρκάρει στην μία και στην άλλη πλευρά του δρόμου και γενικότερα μια κυκλοφοριακή αναρχία που επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στην Κορίνθου, ενώ είναι διακριτό στην Αγίου Ανδρέου, στην Γούναρη, αλλά και σε άλλες κομβικούς δρόμους της Πάτρας. Η φωτογραφία που απέστειλε αναγνώστης του patrasevents.gr που έχει αγανακτήσει από αυτή την κατάσταση είναι χαρακτηριστική.