Έχει αναστατώσει την γειτονιά η νεαρή φοιτήτρια με τα καμώματα της.  

Πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα που ζει σε διαμέρισμα της οδού Κορίνθου (προς την πλευρά της Ελευθερίου Βενιζέλου και πριν από την Παπαφλέσσα) η οποία όταν κάνει έρωτα φροντίζει με τις φωνές της να ξεσηκώνει τους διπλανούς ενοίκους, αλλά και όλη τη γειτονιά.

Όπως λένε μάρτυρες του όλου σκηνικού, «θύματα» αυτής της κατάστασης που γίνεται με συχνότητα ανά δύο και τρία βράδια, η νεαρή έχει τέτοια φωνή όταν βρίσκεται στο κρεβάτι που ακούγεται σε απόσταση δύο και τρία τετράγωνα από το σπίτι της.

Κι μιλάμε για μία πυκνοκατοικημένη γειτονιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα λένε κάποιοι γείτονες της, οι φωνές, οι αναστεναγμοί και τα όσα κάνει, δεν είναι τόσο αθώα και ούτε προέρχονται απλά και μόνο από την ερωτική ηδονή με τον εκάστοτε σύντροφο της.

Όπως υποστηρίζουν το κάνει κυρίως για να προκαλέσει και έχουν το επιχείρημα τους αυτό αποδεικνύεται όπως λένε οι ίδιοι και από το τι κάνει το επόμενο πρωί, ύστερα από ένα καυτό βράδυ που έχει περάσει:

Βγαίνει στο μπαλκόνι, με καυτές εμφανίσεις για να κρεμάσει τα ρούχα της και μαζί με αυτά κρεμάει και το προφυλακτικό με το οποίο έχει κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ.

Με λίγα λόγια τους έχει για τα… μανταλάκια τους συντρόφους της!