Για την προσωπική της ζωή, τις σχέσεις και τον γιο της μίλησε η Ελένη Ψυχούλη όταν συνάντησε την Ίνα Ταράντου στο πλατό της εκπομπής “Εμείς” στο OPEN. Και τα είπε όλα.

“Φρόντισα να μεγαλώσω τον γιο μου σωστά με όλα τα λάθη που έκανα, εκατομμύρια λάθη, αλλά υπάρχει μια γραμμή. Να σέβεσαι το παιδί σου και τον κάθε άνθρωπο που αγαπάς.

Όταν σέβεσαι, δεν παρεμβαίνεις. Δεν ονειρεύεσαι για τον άλλον, δεν κάνεις πλάνα. Τον αφήνεις στην ησυχία του και ακούς, όχι αυτά που σου λέει, την ψυχή του” δήλωσε, αρχικά, η Ελένη Ψυχούλη.

“Είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να πει για σχέσεις αλλά πιστεύω ότι ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα. Να μην ψάχνεις κινητά, να μην ψάχνεις στο μυαλό του άλλου και εκεί που δεν θέλει, να μην ψάχνεις γενικά και να μπορείς να δίνεις.

Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις είναι το φόρτε μου. Επίσης, έχω να πω, ότι όσο γερνάω δεν ξέρω να πω τίποτα… Για τις σχέσεις εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν έχω καμία συνταγή επιτυχίας”.

“Αυτό που μου έμαθε η ζωή μέσα από την πείρα είναι ότι τελικά οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητες. Μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί έρωτες!

Ας πούμε εγώ συνειδητοποίησα πολύ μεγάλη ότι είμαι τρελά ερωτευμένη με τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή. Όσο κι αν αυτό ακούγεται κακό” πρόσθεσε, επίσης, η Ελένη Ψυχούλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

“Επειδή αγαπάω τόσο πολύ εμένα και με βρίσκω τόσο ιδανική για μένα και τόσο ακατάλληλη για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο και δύσκολη, μπορώ να καταλάβω και τους άλλους”.