Στην εκπομπή Μαμα-δες με τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το απόγευμα του Σαββάτου, στην ΕΡΤ2. Ο νικητής του πρώτου Survivor αναφέρθηκε, μάλιστα, από καρδιάς στην αγάπη που τρέφει στα παιδιά εξηγώντας πόσο κοντά τους βρίσκεται ειδικά όταν αυτά χρειάζονται την βοήθεια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε δυσκολίες διαφορετικής φύσεως και η οποιαδήποτε βοήθεια, σε αυτό το οποίο αντιμετωπίζουν, μπορεί να έχει συμβάλει στο να το ξεπεράσουν. Είμαι πεπεισμένος ότι η κάθε βοήθεια σε οτιδήποτε αντιμετωπίζει κάποιος, πόσο μάλλον ένα παιδί, όταν γίνεται χωρίς να το ζητήσει, είναι καθοριστική για την επόμενη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό για το κάθε παιδί. Μπορεί ένα μικρό πράγμα να είναι τεράστιο στα μάτια του παιδιού που έχει βιώσει επί σειρά ετών κακοποίηση, bullying, ξυλοδαρμό».

«Έχει συμβεί στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη, σε μια παρουσίαση του βιβλίου μου, να μου μιλήσει ένα παιδί το οποίο κακοποιούνταν από τον πατέρα του. Δεν θέλει όμως και πολύ γιατί είναι τόσα που γίνονται καθημερινά και έχουν γνωστοποιηθεί τελευταία πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

«Για μένα είναι αξία η ευτυχία ενός παιδιού. Δεν είναι απλό να λυθεί το κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, ούτε της κακοποίησης ούτε όλων αυτών των πραγμάτων που είναι μάστιγα. Παρατηρώντας τα παιδιά όμως και συζητώντας με κοινωνικούς λειτουργούς εκεί βρίσκεται η λύση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.