«Κραχ» έγινε στα social media και στην σελίδα του δήμου Πατρέων με την φωτογραφία που ανέβηκε από το δημοτικό συμβούλιο και την πρόσφατη συνεδρίαση του.

Η σύσκεψη έγινε μέσα σε ηλεκτρισμένο κλίμα λόγω του ζητήματος των συμβασιούχων. Ο δήμος με ανακοίνωσή του έλεγε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην βιομηχανία (όπως την χαρακτήρισε των δικαστηρίων), εννοώντας προφανώς ότι οι συμβασιούχοι θα πρέπει να σταματήσουν να πηγαίνουν μέσω της νομικής οδού για να ανανεώσουν την σύμβαση τους αφού το δημοτικό ταμείο (από εκεί που πληρώνονται οι παρατασιούχοι) δεν αντέχει άλλο.

Παρένθεση: Την βιομηχανία αυτή η δημοτική αρχή βέβαια την ξεκίνησε. Πάμε παρακάτω. Η αντιπολίτευση από την μεριά της κατηγόρησε την δημοτική αρχή ότι δεν στηρίζει τους συμβασιούχους, σε αντίθεση με τα όσα τους είχε υποσχεθεί, αλλά και την κομματική ιδεολογία που έχουν τα μέλη τους.

Αυτό ήταν! Το τελευταίο προφανώς και έβγαλε εκτός ορίων τους κύκλους της δημοτικής αρχής που ανέβασε στην σελίδα του δήμου μια φωτογραφία με τον Νίκο Νικολόπουλο να συνομιλεί με τον Γιώργο Ρώρος, γράφοντας στο post: «Ακροδεξιά και ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά, κοροϊδεύουν άλλη μια φορά τους συμβασιούχους και επιτίθενται στον αγωνιστή Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη».

Ακολούθησε ένας χαμός από σχόλια. Τα περισσότερα από αυτά ήταν επικριτικά κατά της δημοτικής αρχής για τον λόγο ότι χρησιμοποίησε την σελίδα του δήμου Πατρέων ως πεδίο για τις κομματικές της αντιπαραθέσεις με την αντιπολίτευση.

Και εδώ που τα λέμε είχαν ένα δίκιο. Πάντως η φωτογραφία έγινε viral και τα σχόλια από κάτω δεκάδες, με ορισμένα από αυτά να γίνονται αφορμή για νέες φεισμπουκικές αντιπαραθέσεις. Χαμός. Και έχουμε ακόμα μήνες για τις δημοτικές εκλογές.

Υ.Γ. Για να τα λέμε όλα τα σχόλια, αρνητικά και μη, δεν σβήστηκαν αυτή τη φορά κάτω από την ανάρτηση στην σελίδα του Δήμου.