Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν του, την αυτοβελτίωση, το πάθος του, αλλά και την κόρη του.

«Ένας ηθοποιός πάντα θα έχει δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Πρέπει να σου αρέσει πάρα πολύ για να μπορέσεις να επιβιώσεις από αυτό το επάγγελμα. Θα ήθελα να εξαλειφθεί η φιλαυτία μου, ο εγωισμός μου, η υπερηφάνεια μου και η κομπορρημοσύνη μου. Φέτος πήγα τέσσερις φορές στο Άγιο Όρος. Αισθάνομαι σαν το παιδί που πηγαίνει σχολείο. Η κόρη μου είναι 11 ετών και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε επίσης: «Το μεγαλύτερο πάθος μου ήταν το ποτό. Πλέον δεν πίνω καθόλου. Στον νεότερο εαυτό μου θα έλεγα: Αν είχες τη σύνεση να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να αδικείσαι θα ήσουν κοντά στην ευτυχία. Έχασα ανθρώπους όταν δεν αναγνώριζα τίποτα εκτός από τον εγωισμό μου και τον λάθος εαυτό μου. Αναγνωρίζω τεράστια λάθη στο παρελθόν μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου».

Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης είπε: «Η αυτοβελτίωση έγινε με παράκκληση. Γονάτισα και είπα “έλα τώρα που σε χρειάζομαι” σε εκείνον που είναι ζωντανός ανάμεσά μας, στον Ιησού Χριστό».