Μια δημοσιογράφος από τη Φλόριντα τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών την Τετάρτη (28/9) , αφού στο μικρόφωνό ήταν τοποθετημένο ένα προφυλακτικό.

Η Κάιλα Γκέιλερ του NBC2 έκανε ρεπορτάζ για τον τυφώνα Ίαν που έχει σαρώσει τη Φλόριντα από ένα πάρκινγκ. Το προφυλακτικό δεν πέρασε απαρατήρητο στο τηλεοπτικό κοινό και γρήγορα το twitter πήρε «φωτιά», με αρκετούς χρήστες να κάνουν χιούμορ και άλλους να αναρωτιούνται.

«Το NBC 2 χρησιμοποιεί προστασία στη μετάδοση κατά τη διάρκεια του κυκλώνα Ίαν», έγραψε ένας τηλεθεατής στο Twitter. «Το NBCNewsNow έχει πραγματικά αυτή τη γυναίκα εδώ έξω που κρατάει ένα μικρόφωνο τυλιγμένο σε προφυλακτικό στο πρόσωπό της», έγραψε ένας άλλος.

Η απάντηση της δημοσιογράφου για το προφυλακτικό

Λίγο αργότερα λόγω των σχολίων που ολοένα και πλήθαιναν η δημοσιογράφος έδωσε την δικιά της απάντηση και εξήγησε ότι το προφυλακτικό χρησιμοποιήθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή.

«Πολλοί με ρώτησαν τι είναι αυτό στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζετε. Ένα προφυλακτικό. Βοηθάει στην προστασία του εξοπλισμού. Αυτά τα μικρόφωνα δεν πρέπει να βραχούν. Φυσάει και βρέχει πολύ έτσι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να βάλουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο», ανέφερε μετά το σάλο σε ένα story της στο Instagram.

Πάντως και ο συνάδελφος της Κάιλα Γκέιλερ έσπευσε να την υπερασπιστεί, αναρτώντας μια κοντινή φωτογραφία του μικροφώνου που κρατούσε η νεαρή δημοσιογράφος.

«Χρησιμοποιούμε προστασία στο ρεπορτάζ για τον κυκλώνα», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter. «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραμείνει στεγνό ένα μικρόφωνο» εξήγησε ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.