Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όταν είχε περιττά κιλ, αλλά και το ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο.

«Δεν έχω πει “να τα παρατήσω”, έπιασα ωραιότατο πάτο στην κρίση, αλλά δεν ξέρω να κάνω και κάτι άλλο. Έχω δανειστεί χρήματα, ζουσα με τις πιστωτικές κάρτες, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είμαι», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση είπε στη συνέχεια: «Σε έναν καθιερωμένο έλεγχο, είδαμε ότι έπρεπε να χειρουργηθώ, το έκανα και ευτυχώς ήταν όλα “καθαρά”. Δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο τη μητρότητας, δεν ξέρω αν μπορέσω να υιοθετήσω, δεν έχει τελειώσει πάντως αυτό το κεφάλαιο. Η κλιμακτήριος έρχεται λίγο βίαια και πολύ ξαφνικά, κάνω ομοιοπαθητική, μιλάω με τους γιατρούς μου».

Η Ελένη Καρακάση τοποθετήθηκε σχετικά με τα άσχημα σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή της: «Έχω ακούσει φράσεις τύπου “ντουλάπα” και “βαρέλω”, αλλά ήμουν πολύ δυνατή. Ήμουν 100 κιλά όταν ξεκίνησα την δίαιτα, έφτασα τα 49 και ακόμα έβλεπα 100. Έτρεχα να πάρω το λεωφορείο και έπεφτα στη μέση του δρόμου».

Για το ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο, η Ελένη Καρακάση είπε: «Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Ευτυχία, που έχει την ταβέρνα του χωριού».