Την άποψή του σχετικά με το GNTM , εξέφρασε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε τόσο στην κριτική επιτροπή, στα κορίτσια που δηλώνουν συμμετοχή, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον, μπαίνουν στο ριάλιτι και μεγαλύτερες γυναίκες.

«Το είδα το GNTM. Υπάρχει μια κομπλεξική τάση από τους κριτές να βρουν άκομψα πράγματα για να δείξουν ότι η εποχή αλλάζει. Και το αποτέλεσμα είναι να βρίζουν πανέμορφα κορίτσια. Να τα πληγώνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα και να τα κάνουν να νιώθουν "τσίρκο". Εγώ θα έφευγα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις μεγαλύτερες ηλικίες που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό είπε: «Είναι λυπηρό που πάνε μεγάλες ηλικίες. Αν δεν μπορούμε να δειχτούμε, ας καθίσουμε στην άκρη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τέσσερις κριτές που απαρτίζουν την επιτροπή. «Τη Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος. Ακόμα και σε παράπτωμα να πέσει, θα της το συγχωρήσουν. Ο Γιώργος Καράβας ευγενέστατος. Ο Τάσος Σοφρωνίου πότε θα το βγάλει το καπέλο;», ρώτησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή. Όπως είπε, δεν του αρέσει καθόλου. «Δεν μου αρέσει. Είναι σαν να δείχνει ότι ξιπάζει την ελληνική αισθητική», δήλωσε κλείνοντας.