Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας και είχε συνάντηση με τη Διευθύντρια κα Ευγενία Πιερρή, για όλα τα ζητήματα της εκπαίδευσης στην Αχαΐα.

Η κα Αλεξοπούλου εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για την πορεία της ίδρυσης και λειτουργίας Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) στην Κάτω Αχαΐα, για την κάλυψη των πολλών αναγκών που υπάρχουν στην περιοχή. Ζήτημα, που από τις 18 Μαρτίου 2022 η Αχαιή Βουλευτής, έχει θέσει με ερώτησή της στην Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευγενία Πιερρή, ενημέρωσε στη συνέχεια την κα Αλεξοπούλου, για τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη σύσταση αυτής της Ειδικής Σχολικής Μονάδας στην Κάτω Αχαΐα και συμφώνησαν να συνεργαστούν για την ταχύτερη δυνατή επίλυσή τους. Η Αχαιή Βουλευτής ευχαρίστησε τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δήλωσε παρούσα στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων των εκπαιδευτικών και των μαθητών του νομού μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, για τα οποία χρειάζεται η παρέμβαση της πολιτείας.