Οι ταινίες από 29/09/2022 έως 05/10/2022 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Χαμογέλα / Smile

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Πάρκερ Φιν
Ηθοποιοί: Σόσι Μπέικον, Κάιλ Γκάλνερ, Τζέσι Άσερ, Καλ Πεν, Ρομπ Μόργκαν, Τζούντι Ρέγιες
Διάρκεια: 115 λεπτά
Είδος ταινίας: Τρόμου

O Έρωτας τα Αλλάζει Όλα / The Good House

Η ταινία ακολουθεί τη Χίλντι Γκουντ (Σιγκούρνι Γουίβερ), μια ευφυή μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονο των μαγισσών του Σάλεμ, που λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ (Κέβιν Κλάιν), και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

Σκηνοθεσία: Μάγια Φορμπς, Γουάλας Βολοντάρσκι
Ηθοποιοί: Μορένα Μπακάριν, Σιγκούρνι Γουίβερ, Κέβιν Κλάιν
Διάρκεια: 103 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία, Δράμα

Η Γυναίκα Βασιλιάς / The Woman King

Η νέα ταινία «Η Γυναίκα Βασιλιάς» (The Woman King) αφηγείται την αξιοσημείωτη ιστορία των μαχητριών Αγκότζι, μιας αποκλειστικά γυναικείας ομάδας πολεμιστριών που προστάτευαν το Αφρικανικό Βασίλειο της Δαχομέης τον 18o αιώνα. Την ηγέτιδα της ομάδας με δεξιότητες και δύναμη που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος, Στρατηγό Νανίσκα, υποδύεται η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Viola Davis. Η ταινία ακολουθεί το επικό ταξίδι της Νανίσκα στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νεοσυλλέκτων, τις οποίες και προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο και την ελευθερία τους.
Για κάποια πράγματα αξίζει να πολεμάς...

Σκηνοθεσία: Τζίνα Πρινς-Μπίθιουοντ
Ηθοποιοί: Βαϊόλα Ντέιβις, Σούσο Νοκβάντα, Λασάνα Λιντς, Σέιλα Ατιμ, Χίρο Φάινς-Τίφιν, Τζον Μπογιέγκα
Διάρκεια: 126 λεπτά
Είδος ταινίας: Δραματική

Don't Worry Darling/Μην Ανησυχείς Αγάπη μου

Με τίτλο «Don’t Worry Darling», στην ταινία πρωταγωνιστεί η Φλόρενς Πιου στον ρόλο της Αλις, μιας δυστυχισμένης νοικοκυράς, η οποία ζει με τον άντρα της (Χάρι Στάιλς) στην εξιδανικευμένη κοινότητα Victory, την πειραματική πόλη της εταιρείας που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για το άκρως απόρρητο Victory Project και τις οικογένειές τους. Αλλά όταν αρχίζουν να εμφανίζονται ρωγμές στην ειδυλλιακή τους ζωή, εκθέτοντας κάτι πολύ πιο απαίσιο που κρύβεται κάτω από την ελκυστική αυτή πρόσοψη, η Αλις δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί τι ακριβώς κάνουν στο Victory και γιατί.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ
Ηθοποιοί: Φλόρενς Πιου, Ολίβια Γουάιλντ, Κρις Πάιν, Χάρι Στάιλς
Διάρκεια: 122 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ

Dogtanian and the Three Muskehounds/Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες

Ο νεαρός Ντογκτανιάν ταξιδεύει στο Παρίσι, όπου βρίσκει τον καλύτερό του φίλο και πιστό ακόλουθο - το ποντικάκι Πιπ - και προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να γίνει ένας από τους βασιλικούς Σκύλους Σωματοφύλακες. Η ιστορία ενός σπουδαίου ήρωα που πολέμησε για την τιμή, την αφοσίωση και την φιλία…και επίσης βρήκε αγάπη. Όλοι για έναν και ένας για όλους! Η ταινία είναι μία νέα έκδοση της κλασικής τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων του ‘80, εμπνευσμένη από το πιο διάσημο μυθιστόρημα του Αλεξάνδρου Δουμά.

Σκηνοθεσία: Τόνι Γκαρσία
Διάρκεια: 84 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος/Orphan First Kill

Tο τρομακτικό έπος της Έστερ συνεχίζεται σε αυτό το συναρπαστικό πρίκουελ της αρχικής και συγκλονιστικής επιτυχίας τρόμου, “Το Ορφανό”. Αφού ενορχηστρώνει μια λαμπρή απόδραση από μια ψυχιατρική εγκατάσταση της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή προκύπτει που την φέρνει απέναντι σε μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ
Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Φέρμαν (στο ρόλο του Ορφανού), Τζούλια Στάιλς, Ρόσιφ Σάδερλαντ
Διάρκεια: 99 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς, επανασυνδέονται στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο δυο πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.
Μια ρομαντική κομεντί για τις γλυκιές εκπλήξεις που φέρνουν οι δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Είδος: Ρομαντική Κομεντί
Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς
Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ
Σενάριο: Ολ Πάρκερ, Ντάνιελ Πίπσκι

DC LEAGUE OF SUPER PETS

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος και ο Σούπερμαν είναι αχώριστοι φίλοι, μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι το έγκλημα στο Metropolis.
Ωστόσο, ο Κρύπτο θα πρέπει να σταθεί στις δικές του δυνάμεις για μια αποστολή διάσωσης, όταν το θύμα απαγωγής είναι ο ίδιος ο Σούπερμαν.

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν
Διάρκεια: 106 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Minions: The Rise of Gru / Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπαλντά
Ακούγονται οι: Γιάννης Ζουγανέλης
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα: K
Διάρκεια: 1.27’


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: