Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος που ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 52χρονο επιστάτη του εργοστασίου μαρμάρων από τη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο φερόμενος ως δράστης πέρασε την Τρίτη (27/09), λίγο πριν τη μία το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας για να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Ο 25χρονος υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει.

Τόνισε πως φοβόταν τον 52χρονο άντρα λόγω του εργασιακού μπούλινγκ που είχε υποστεί αλλά και λόγω του γεροδεμένου σωματότυπου του. Ανέφερε πως τη νύχτα πριν το έγκλημα το θύμα και ο αδελφός του δράστη είχαν έναν έντονο καβγά, και ο 25χρονος φοβήθηκε, είχε μια έντονη ψυχολογικά υπερδιέγερση και αφού έμεινε ξάγρυπνος όλη τη νύχτα πήγε να βρει τον 52χρονο και να του κάνει κακό, ίσως και να τον τραυματίσει για να τον τρομάξει, σε καμία περίπτωση όμως να τον σκοτώσει.

Μετά το τέλος της απολογίας διατάχθηκε από την εισαγγελία να εξεταστεί ο δράστης από ψυχολόγο, ενώ θα διοριστεί και τεχνικός σύμβουλος ο οποίος θα πραγματοποιήσει ακόμα μία ψυχιατρική εξέταση.