Πυροτεχνήματα, καπνοί, μπαλόνια, τούρτες, φαγητά, ποτά, σόου από Άκη Χαϊκάλη, τραγούδι από Σπύρο Γρίβα και πολλές άλλες εκπλήξεις επιφύλασσε το πάρτυ γενεθλίων για το σαραντάρισμα του Γιάγκου Ραυτόπουλου.

Καλεσμένοι από όλες τις ηλικίες αλλά και από τις δραστηριότητες του Γιάγκου, όπως σπουδές τριών πτυχίων στο πανεπιστήμιο, καρναβάλι, ταινίες, βιντεοκλίπ, εκπομπές, σχολείο, κτλ ξανάσμιξαν μετά από χρόνια μαζί με αφορμή τα γενέθλια του.

Η εκδήλωση διεξήχθη σε ένα ιδιωτικό κάστρο στο κέντρο της Πάτρας κατασκευής του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου και εορτάζοντα Γιάγκου Ραυτόπουλου χώρο που θα στεγάζει προσεχώς τα αρχιτεκτονικά γραφεία του.
Κέφι, διάθεση και λάμψη στο πάρτι του Γιάγκου

Αγαπημένος του φίλος ο Σπύρος Γρίβας, βρέθηκε εκεί και ξεσήκωσε τους καλεσμένους με φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων, καπνών, μπαλονιών και ξέφρενου τραγουδιού.

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος δήλωσε στο patrasevents.gr πως όταν ήταν μικρός υποσχέθηκε στον εαυτό του στα 20 να γιορτάσει την είσοδο στο Πολυτεχνείο, στα 30 το γύρισμα και βράβευση των σουρεαλιστικών ταινιών του και στα 40 -με όλους όσους άντεξαν να τον στηρίζουν μέχρι τότε- την κατασκευή ενός κάστρου ενώνοντας μαζί όσους αγαπάει. Όπερ και εγένετο. Τι λέτε να επιφυλάσσει στα 50;

Πολλές ευχές στον Γιάγκο από το patrasevents.gr. Χαρούμενο κλίμα στα γενέθλια του Γιάγκου