Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, ενώ μικρή άνοδος αναμένεται στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα εώς τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχοπτώσεις στην Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει στη Θεσσαλία και το Βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 25, στην Ήπειρο από 7 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 23-24 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 13 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά του νομού ΄έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 25 βαθμούς.