Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε μία τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη. Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η ηθοποιός, απάντησε στις αρνητικές δηλώσεις του ηθοποιού για την ίδια κατά την περίοδο που συνεργάστηκαν στη Λάμψη.

«Πληροφορήθηκα για την συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη, δεν την διάβασα απευθείας όμως. Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα στα οποία με πληροφόρησαν πως ο Χρήστος ήταν πολύ αρνητικός. Και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω γιατί περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Ο Χρήστος μου, είναι πάντα ο Χρήστος μου. Στενοχωριέμαι μόνο για ένα πράγμα. Όταν περνάνε τα χρόνια και μέσα σου στοιβάζεται μόνο η λύπη και ο αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα και αυτό σου καταστρέφει τη ζωή» είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Σε συνέχεια της απάντησης της η ηθοποιός ανέφερε: «Τα χρήματα είναι κάτι που δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι κάτι που δεν εμπήξε ποτέ ανάμεσά μας. Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι -πιθανόν να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης και στεναχωριέμαι για αυτό- τους βασανίζουν τα αρνητικά της ζωής. Έτσι η ζωή να τους ανταποδίδει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια μόνο αρνητικά. Δεν το κάνω ποτέ. Εμένα η ψυχή μου είναι θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους τους μεγάλους που έχω περάσει».

«Συγκεκριμένα δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και του το στέλνω, την αγάπη που του έχω και όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη» είπε ολοκληρώνοντας η Κάτια Δανδουλάκη.