Ένα «δικό» μας κορίτσι, η δημοσιογράφος Γεωργία Κοσμά έκανε το μεγάλο βήμα και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Πέτρο Σαραντόπουλο.

Η Γεωργία Κοσμά που είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με το patrasevents.gr και έχει κάνει την δική της διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και των δημοσίων σχέσεων, ιδιοκτήτρια πλέον του γραφείου Digital Warranty, παντρεύτηκε τον καλό της, τον Πέτρο Σαραντόπουλο, πολιτικό μηχανικό και  επιχειρηματία, ιδιοκτήτη του cocktail bar Vermut. 

Το ζευγάρι επιστέγασε τον έρωτα του με τον γάμο του, έχοντας τους συγγενείς και τους αγαπημένους φίλους κοντά του, σε ένα μυστήριο που τελέστηκε, σε μία ατμόσφαιρα ξεχωριστή, μυστηριακή, συγκινησιακή και ταυτόχρονα υποβλητική. 

Ο γάμος έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Σαραβάλι, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλοί τους φίλοι Θεόδωρος Ξούλος και Γεωργία Δρακοπούλου. 

Αυτό που ξεχώρισε κατά την διάρκεια του μυστηρίου ήταν ασφαλώς η πανέμορφη νύφη που σύμφωνα με τους καλεσμένους και όσους την είδαν από κοντά, ήταν σαν μία ξανθιά πριγκίπισσα που βγήκε μέσα από τα παραμύθια.


Από κοντά φυσικά και ο γαμπρός, κομψός, σοβαρός και συνάμα τρυφερός, χωρίς να προσπαθεί να κρύψει την αγάπη και τον έρωτα του για την αγαπημένη του.

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε γαμήλιο party σε γνωστό κτήμα, με τον DJ Παναγιώτη Κολλιόπουλο και Γιώργο Καρρά να ξεσηκώνουν τους καλεσμένους μέχρι το πρωί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το χτένισμα της νύφης το επιμελήθηκε η γνωστή hairstylist Ελπίδα Μαστροκάλου.

Τις καλύτερες ευχές και από το patrasevents.gr στην Γεωργία και στον Πέτρο!



(Oι δύο τελευταίες φωτογραφίες είναι του Μάνου Μπίνιου).