Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ, για το Enola Holmes 2 στο Netflix, ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας για το sequel, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου. Η δεύτερη ταινία θα συνεχίσει την περιπέτεια της μικρότερης αδερφής του Σέρλοκ Χολμς, η οποία έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά για να δημιουργήσει το δικό της γραφείο ερευνών και για να ξεφύγει από την σκιά του διάσημου αδερφού της.

Στο τρέιλερ φανερώνεται η Ενόλα Χολμς, την οποία ενσαρκώνει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, να τρέχει για να ξεφύγει από την αστυνομία και να «παλεύει» να βρει πελάτες που θα την πάρουν στα σοβαρά. Ακόμα παρουσιάζεται και ένα νέος χαρακτήρας, ο οποίος μπαίνει στην υπόθεση και ζητά από τη Χολμς να εντοπίσει την αδερφή της, ενώ πολύ σύντομα η ντετέκτιβ θα διαπιστώσει ότι η υπόθεσή της μπλέκεται με μια υπόθεση του Σέρλοκ.

Εκτός της πρωταγωνίστριας, επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Ευδώρια Χολμς) και Χένρι Καβίλ (Σέλκοκ Χόλμς), ενώ συμμετέχουν στο cast οι Αντίλ Ακτάρ, Ντέιβιντ Θιούλις, Σούζαν Γουοκόμα, Σάρον Ντάνκαν-Μπρούστερ και Λούις Πάρτριτζ, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χάρι Μπράντμπερ.