Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Πετράκης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Λονδίνο, την περίοδο απουσίας εξέλιξης κατά τον ίδιο αλλά και την τηλεοπτική αποχή.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Όχι ιδιαίτερα! Δεν θα έλεγα όχι σε μια ωραία σειρά αλλά με καλύπτει τόσο η θεατρική μου πορεία και η μουσική που δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει.

Είχες δηλώσει πως υπήρξε περίοδος που ένιωθες πως δεν είχες την ευκαιρία να εξελιχθείς καλλιτεχνικά. Μίλησε μας για εκείνη την περίοδο.

Πέρασα μια περίοδο που ένιωθα ότι βάλτωνα. Δεν ξέρω πως να το πω διαφορετικά. Ένιωθα ότι καλούμουν να κάνω τα ίδια πράγματα και αυτό δεν μου άρεσε. Ήθελα να κάνω διαφορετικά και έτσι μου είχε μπει η ιδέα να αλλάξω περιβάλλον, να δοκιμαστώ στο Λονδίνο, να δω πως είναι τα πράγματα. Αλλά δεν μου ταίριαξε καθόλου πρέπει να πω. Άντεξα μόνο τρεις μήνες. Ευτυχώς όμως γιατί εκτίμησα πάρα πολύ τη ζωή μου εδώ και τα πράγματα που έχω εδώ.

Τι θα ήθελες να σου συμβεί μελλοντικά;

Εύχομαι να μπορώ να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος, να γίνομαι καλύτερος, να μπορώ να εξελίσσομαι πνευματικά και να μπορώ να είμαι πιο χρήσιμος στην κοινωνία. Εύχομαι ακόμη να μου δίνει ο Θεός τη δύναμη ώστε μέσα από τη δουλειά μου να επικοινωνώ όμορφα πράγματα. Να ψυχαγωγώ και να οδηγώ τις ψυχές κάπου όμορφα