Ποδαρικό στο πλατό της νέας εκπομπής «Δύο στις 10» έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, το Σάββατο, προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στους δυο γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο δίχως να συγκρατήσει τη συγκίνησή της μιλώντας για εκείνους.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα».

«Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι. Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας».

«Ο Κίμωνας είναι τρεισήμισι και ο Μάξιμος εννιάμισι. Έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι μαγικά παιδάκια, πολύ ευγενικές ψυχές. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ανθρώπους για ένα αυριανό κοινωνικό πλαίσιο που θα είναι αυτό που ονειρευόμαστε» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Παπουτσάκη στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.