Aστικές δενδροφυτεύσεις μεγάλης κλίμακας στο πιο πυκνοδομημένο τμήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο κέντρο της Πάτρας, προτείνει το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για μία πιλοτική πρόταση ανάπτυξης αστικού πρασίνου σε συνέχεια των προτάσεων που έχει καταθέσει το ΤΕΕ προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια της διαβούλευσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

Το πλαίσιο της πρότασης έχει αποσταλεί με επιστολή του Προέδρου του Βασίλη Αϊβαλή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμαρχο Πατρέων:

Αξιότιμοι κ.κ. Περιφερειάρχη, Δήμαρχε,

με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την πρόταση μας σχετικά με τις αστικές δενδροφυτεύσεις μεγάλης κλίμακας στο πιο πυκνοδομημένο τμήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το κέντρο της Πάτρας. Πρόκειται για μία πιλοτική πρόταση ανάπτυξης αστικού πρασίνου από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας σε συνέχεια των προτάσεων που είχαμε καταθέσει προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια της διαβούλευσης του ΕπιχειρησιακούΠρογράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

Δείτε λεπτομέρειες εδώ

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας

Βασίλειος Ν. Αϊβαλής