Ο Πάρης Σταυρόπουλος ετοιμάζεται για να εμφανιστεί και πάλι στα ρινγκ του πρωταθλήματος της Α’ Elite, στην πυγμαχία, με τον Πατρινό να έχει ξεκινήσει προπονήσεις για να μπορέσει να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, κάτι που είναι και ο στόχος του.

Ο έμπειρος πυγμάχος που τα τελευταία χρόνια είχε κάνει στροφή στην επαγγελματική πυγμαχία, αποφάσισε να επιστρέψει στα ελληνικά ρινγκ, μετά από απουσία πέντε χρόνων.

Κίνητρο για την απόφαση του αυτή ήταν μεταγραφή που έκανε στον Παναθηναϊκό, φεύγοντας από την Πάτρα και πηγαίνοντας στην Αθήνα.


Ο Πάρης Σταυρόπουλος, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Παναχαϊκή, θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους πυγμάχους, με μεγάλες δυνατότητες προτού πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ερασιτεχνική και να το γυρίσει στην επαγγελματική πυγμαχία.

Πλέον με προπονητές τον Αντώνη Τσινάκη και τον Γιάννη Μανόλη, ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα στην Α’ Elite, έχοντας ξεκάθαρους στόχους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το πρωτάθλημα της A’ Elite ο ίδιος περιμένει να προγραμματίσει έναν επαγγελματικό αγώνα δέκα γύρων για τον τίτλο.