Σύλληψη δυο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας 15χρονος, διότι εισήλθαν, για κλοπή, σε αγρόκτημα άνδρα Πάτρα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (4,7) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα και στέρηση άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού
Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Επιπλέον, από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι το κατάστημα στερούταν άδεια παράτασης λειτουργίας μουσικής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (5,7) γραμμαρίων και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Πηνειού, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου οι δύο κατηγορούμενοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, απέρριψαν στο έδαφος μια συσκευασία, που περιείχε 4,3 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ενώ επιπλέον η οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Πηνειού, από τις μεικτές περιπολίες των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας Κυλλήνης, Πηνειού και Βουπρασίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε προαύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κλεμμένη
μπετονιέρα με κινητήρα.

Η μπετονιέρα κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.