Μια γιορτή για όλους! Κάθε γλώσσα, μια γέφυρα που μας ενώνει!

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Κουτσαντώνη γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών (26/9) και μας προσκαλεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 10.00- 13.00, στην Πλατεία Γεωργίου.

Το 2001 καθιερώθηκε η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών (26/09) μια μέρα που αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της Γλωσσικής ποικιλομορφίας και ως στόχο έχει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο όχι μόνο προάγονται η γλωσσική και πολιτιστική πολυμορφία, άλλα και γιορτάζονται.

Στα πλαίσια του εορτασμού αυτής της ημέρας, άτομα όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλο το φάσμα των Ευρωπαϊκών Γλωσσών και μέσα από διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες θα μιλήσουν και θα παίξουν σε όλες τις γλώσσες!

Από τη μέρα αυτή δε μπορεί να λείπει το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής που θα είναι εκεί με τη δική του, μοναδική Γλώσσα!

Επίσης, θα είναι μαζί μας, το Stem+Arts με παιχνίδια VR και ρομποτοαγώνες υποστηρίζοντας στην Ευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Αυτοκίνητο (22/09).

Παράλληλα, η δράση των φροντιστηρίων ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ συμμετέχει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων City in Action 2022, που πραγματοποιούνται με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22/9), και συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα της δραστηριότητες για παιδιά, που συνδυάζουν την φιλοσοφία της οικολογικής συνείδησης και κινητικότητας.

Σας περιμένουμε!