Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προβολής του Σασμού, όπου επέστρεψε δυναμικά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Το κοινό περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, που θα μας καθηλώσουν.

Αναλυτικότερα, όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 06

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη.

Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια… Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 07

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!