Ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος πρωταγωνιστεί και φέτος στη «Γη της Ελιάς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου και μίλησε για το ρόλο της ομορφιάς στη ζωή του και τη βουλιμία που αντιμετώπισε όταν έκανε modelling.

Όταν ρωτήθηκε για τη θέση που έχει η εξωτερική εμφάνιση στη ζωή του, ο νεαρός ηθοποιός απάντησε πως δεν πρέπει να μας επηρεάζει το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. «Εάν κάποιος θέλει να με δει απλά σαν ένα ωραίο παιδί, πρόβλημά του».

«Κάποια στιγμή την περίοδο που έκανα modelling έχασα πολλά κιλά. Το πρόσωπό μου άνηκε σε μια κατηγορία, ήταν πιο baby face. Δεν ήθελαν τόσο αντρικό, χτιστό σώμα. Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”. Είπε “αγόρι μου, τι κάνεις, θα πεθάνεις”. Αμέσως μετά άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις. Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα.

Προσπάθησα να το περάσω μόνος μου, αλλά δεν το συνιστώ. Είναι ωραίο να μιλάμε, ειδικά οι άντρες. Έχουμε μάθει να μην εκφραζόμαστε τόσο πολύ όταν μας δυσκολεύει κάτι. Το ίδιο άντρας είσαι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε» αποκαλύπτει ο Βασίλης Μίχας σχετικά με την περιπέτεια που είχε με τη βουλιμία.