Δράσεις και θέαμα, με shows, επιδείξεις και μουσική θα έχει για το απόγευμα της Παρασκευής η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στο πλαίσιο του City Action, της γιορτής της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που ήδη ξεκίνησε.

Πιο συγκεκριμένα, στην καρδιά της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου, θα πραγματοποιηθούν στις τρεις πίστες που έχουν διαμορφωθεί επιδείξεις και shows από αθλητές και νεαρούς που γνωρίζουν καλά τα action urban sports.

Τα δρώμενα θα γίνουν στην πίστα του skate park, στην πίστα rollers και στην πίστα δεξιοτεχνίας ποδηλάτου, συνοδεία μουσικής από djs που θα βρίσκονται εκεί. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα για το απόγευμα της Παρασκευής περιλαμβάνει bike trial shows από τον freestyler Jason Ioannidis, ακροβατικά από τους X- Saltibagos και djs events.

Ήδη από την Πέμπτη στις πίστες αυτές που έχουν διαμορφωθεί έχουν ξεκινήσει εκπαιδευτικές δράσεις και μαθήματα προς τους μαθητές των σχολείων, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής είναι αφιερωμένο κυρίως στο θέαμα και στην δράση.


Τέλος, το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό disco party rollers, πάντα στην πλατεία Γεωργίου με ελεύθερη είσοδο. Ακολουθούν για το επόμενο διήμερο πλήθος δράσεων, με τα τρία βασικά events, τον Ανοικτό Ποδηλατικό Γύρο της Πάτρας (απόγευμα του Σαββάτου), τον Μαραθώνιο με Rollers και το Skatetboard Contest να ξεχωρίζουν.

Kαι φυσικά υπάρχει για το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του Ανοικτού Ποδηλατικού Γύρου της Πάτρας η μεγάλη συναυλία στον Νότιο Πάρκο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.