Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι να ξεκινήσει το έργο για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Το έργο μετά από την έγκριση του προϋπολογισμού του από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, παίρνει πλέον σάρκα και οστά και βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο προϋπολογισμός του είναι στα 18.250.000 ευρώ και από την στιγμή που υπάρχει πλέον ανάδοχος η έναρξη των εργασιών είναι ζήτημα χρόνου.

Είναι ένα έργο που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων ήταν απαραίτητο για την αναβάθμιση της λειτουργίας του κέντρου και θα του δώσει νέα πνοή, χαράσσοντας του μια ακόμα πιο δυναμική προοπτική για το μέλλον.

Μάλιστα σε σχετική του ανάρτηση ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Ανδρέας Φίλιας σημειώνει για το όλο θέμα τα εξής: «Η απόσταση μεταξύ ένταξης ενός έργου και της ανάδειξης αναδόχου για την υλοποίησή του  είναι πραγματικά τεράστια.

Αναμενόμενο για όσους είχαν μάθει μόνο να εντάσσουν χωρίς να προχωρούν στα επόμενα βήματα σύνταξης και ωρίμανσης μελετών, δημοπράτησης και υλοποίησης των έργων να προσπαθούν να μηδενίσουν αυτό που κατάφεραν οι άλλοι.

Ευτυχώς όμως που ο κριτής είναι ο απλός πολίτης που βλέπει πως ένα σπουδαίο έργο   που αφορά την προμήθεια για την αναβάθμιση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων προϋπολογισμού 18.250.000,00€ εγκρίθηκε ομόφωνα από την οικονομική  επιτροπή και έχει ανάδοχο. Με απλά λόγια δηλαδή υλοποιείται… Κατά τα άλλα ¨ΕΡΓΑ όχι ΛΟΓΙΑ¨ ασφαλώς!!!!».