Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» και μίλησαν για όλα! Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στο Survivor αναφέρθηκε στη σχέση του αλλά και στη συγκατοίκηση του στην Αθήνα.

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε» αποκάλυψε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω και θυμάμαι χαρακτηριστικά που είπα στην αδερφή μου ότι θα πάω για έναν μήνα γιατί δεν θα αντέξω. Ήταν τρομερά δύσκολο, αδιανόητο να αντέξω και έμεινα έξι μήνες» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που θα κάνει. Θέλω χρόνο… Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά, όχι κατευθείαν» εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο. Από την άλλη, ο φαρμακοποιός περιέγραψε πώς ερωτεύτηκε τη συμπαίκτριά του μέσα στο Survivor.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας το πρώτο «σκίρτημα» στον έρωτά τους ήταν η στιγμή που έβρεχε καταρρακτωδώς στο πάρτι της Ένωσης και ήρθε και ξάπλωσε πάνω του η Βρισηίδα.

«Ο έρωτας κερδίζεται και θέλει παιδεία, καλλιεργείται. Ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να οδηγήσει σε κεραυνοβόλο απογοήτευση» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όσον αφορά στη συγκατοίκησή τους, το ζευγάρι αποκάλυψε: «Ήταν λίγο δύσκολο το Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Συζούμε, τώρα φτιάχνουμε το σπίτι. Μένουμε προσωρινά στους γονείς του Σπύρου. Οι γονείς του με συμπαθούσαν από πριν μέσα από το παιχνίδι».