Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε μία συνέντευξη με ιδιαίτερα εξομολογητικό χαρακτήρα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας και τη μεγάλη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου, Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου» ενώ για τις συζητήσεις που έχει με τον πατέρα του είπε «ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου» ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης.

Σχετικά με την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας στο μέλλον ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σαμπάνης: «Αν το να έχω οικογένεια μου στερήσει την έμπνευση μου, δεν με πειράζει, θα βρω κάτι άλλο».

Ο καλλιτέχνης δεν δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση του με το γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή: «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”».

«Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους» και δήλωσε «είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα».

Όσον αφορά στο περιστατικό στη συναυλία του στην Σάμο ανέφερε: «Την ώρα που τραγουδούσα στη συναυλία μου στη Σάμο, γέμισαν οι φωνητικές μου χορδές με αίμα και έκανα αφωνία».