Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η οποία μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια πήδαγα από την χαρά μου. Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα, ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο. Δεν έβγαλα χρήματα. Όταν βγήκαν τα κασέ δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα», είπε αρχικά η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Για τον θάνατο της μητέρας της που, της στοίχισε, αλλά και για την γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δήλωσε: «Έβαφα μωβ το χολ, πένθιμο, όταν έχασα την μητέρα μου. Με πήραν να δουλέψω στο Ρεξ κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε “γιατί να πεθάνω; Θέλω να πάω στο Θεολόγο”».

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είπε στη συνέχεια: «Στην προσωπική μου ζωή δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, για τον γάμο της που διήρκησε μόνο μία ημέρα».

Κλείνοντας, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ανέφερε: «Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία “Ταξιτζού” και μας έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου. Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω».