Η Έλενα Γαλύφα συμμετέχει ως fashion influencer στον νέο κύκλο GNTM. Τη βλέπουμε στα πρώτα επεισόδια την βλέπουμε στις auditions να γνωρίζει και να συζητά με τις υποψήφιες πριν εκείνες αντικρίσουν την κριτική επιτροπή.

Ένα post όμως, μετά την πρεμιέρα του νέου κύκλου που έκανε αναδημοσίευση η Έλενα Γαλύφα φαίνεται πως αφήνει κάποιες αιχμές για τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Αν θέλετε να είστε δίκαιοι να κάνετε σε όλες τις υποψήφιες τις ίδιες ερωτήσεις για τη μόδα, τους σχεδιαστές και τα μοντέλα. Εφόσον η απάντηση κρίνει και το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση (λογικότατο). Εξετάσεις πρέπει να δίνουν όλες ή καμία. Δεν είδα κα Βίκυ Καγιά να σχολιάσατε καν τα ενθέματα και το πρόσωπο της κυρίας που είδαμε χθες ενώ σε όσα κοριτσάκια έχουν έρθει στο παρελθόν με ενθέματα σιλικόνης ή πειραγμένο πρόσωπο ήταν κριτήριο για να μην περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι μόνοι εκεί μέσα που είναι αληθινοί και δεν πήγαν απλά για να κάνουν σόου είναι ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Γαλύφα.

Για την αγένεια της καινούριας κοπέλας (σ.σ. Σοφίας Χατζηπαντελή) να μην μιλήσουμε καν» έγραφε η ανάρτηση που έκανε αναδημοσίευση η Έλενα Γαλύφα.

Η hostess των auditions του νέου κύκλου του GNTM μίλησε στη Σοφία Ραφτοπούλου και την εκπομπή “Πρωινό μας”.

«Η σχέση μου με τους κριτές είναι υπέροχη. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ως που θα φτάσει ο δικός μου ρόλος» δήλωσε, ενώ απάντησε και για το tweet της Αφροδίτης Γραμμέλη.