Σκηνές τρόμου έζησε μια γυναίκα στην Κρήτη, με τον εν διαστάσει σύζυγό της να «μπουκάρει» από την μπαλκονόπορτα και να την αρπάζει από τον λαιμό ενώ εκείνη κοιμόταν.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτη, στο Ηράκλειο και οδήγησε στη σύλληψη του δράστη, 41 ετών.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, 34 ετών, κοιμόταν στο σπίτι της, στην οδό Κονδυλάκη, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, για άγνωστο λόγο εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από τον λαιμό απειλώντας την.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ο εν διαστάσει σύζυγός της τράπηκε σε φυγή και η ίδια κάλεσε την Αστυνομία. Λίγο αργότερα ο άνδρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ θα ακολουθήσει και η διοικητική απέλασή του, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.
Η 34χρονη, που επίσης ζει παράνομα στην Ελλάδα, αντιθέτως, δεν κινδυνεύει με απέλαση, καθώς προστατεύεται ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.