Τα αποκαλυπτήρια του iPhone14 έκανε το περασμένο διάστημα η Apple σε ειδική εκδήλωση στην Καλιφόρνια, παρουσιάζοντας στο κοινό τα νέα iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Το πότε θα έρθουν στην Ελλάδα, ωστόσο, πάντα είναι το μεγάλο ερώτημα όταν λανσάρεται νέο μοντέλο της σειράς iPhone. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι νέες συσκευές θα είναι στη χώρα μας από τα τέλη Σεπτεμβρίου ως τις αρχές Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί της τεχνολογίας έχουν τον τρόπο να κρατούν στα χέρια τους νωρίτερα τα... αστέρια της Apple, παρουσιάζοντας τα ώστε να πάρουμε μια γεύση.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και το Device στην Πάτρα, καθώς προχώρησε σε ένα αποκαλυπτικό unboxing βίντεο, για το iPhone 14 Pro Max, στο νέο χρώμα deep purple.

Στο βίντεο η παρουσίαση για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μοντέλου είναι αναλυτικές και κατατοπιστικές, με τις αναφορές να εστιάζουν απ' την οθόνη και το νέο 6πύρηνο επεξεργαστή, μέχρι τις κάμερες και το action mode.

Δείτε το unboxing:

Το Device παρακολουθώντας τα νέα trends του χώρου είναι εδώ για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, με τον πιο φιλικό & επαγγελματικό τρόπο!

Info

Διεύθυνση: Γούναρη και 25ης Μαρτίου

Tηλ. επικ: 261 062 0720

Facebook: Device

Instagram: device.gr