Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σαμόλης, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Φλόγα και άνεμος» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, όμως, ο νεαρός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ρόλο που κρατούσε στις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως αρχικά είχε περάσει από κάστινγκ για άλλο ρόλο.

Πιο συγεκκριμένα, ο Δημήτρης Σαμόλης εξομολογήθηκε πως «νομίζω πως έγινα ηθοποιός για τις σειρές και τις ταινίες εποχής. Τις αγαπώ πάρα πολύ. Όταν γίνεται δηλαδή σειρά εποχής και δεν με καλούν συγχύζομαι. Γι’ αυτό και στις Άγριες Μέλισσες, με το που είχαν βγει, πήρα ο ίδιος τον σκηνοθέτη τηλέφωνο. Λέω, δεν γίνεται να μην είμαι εγώ στις Άγριες Μέλισσες».

«Στην αρχή μου έκαναν κάστιγνκ για τον ρόλο ενός ήρωα που ήταν και τραγουδιστής, οπότε είπα ότι «τελείωσε, θα με πάρουν», αλλά πήραν τον Ίαν Στρατή και είπα «ρε παιδιά σοβαρά τώρα; Δεν πήρατε εμένα;». Τελικά όμως με πήραν μετά για τον ρόλο του γιατρού που ήταν και μεγαλύτερος και τον αγάπησα πολύ. Νομίζω όμως, ναι, πως με τις σειρές εποχής κάτι με συνδέει» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Δημήτρης Σαμόλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Παράλληλα, φυσικά, ο ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για τα γυρίσματα στο σίριαλ «Φλόγα και άνεμος» όπου και βρίσκεται δίπλα σε σημαντικούς συναδέλφους του, όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Δημήτρης Καταλειφός.