Το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον ΣΚΕΑΝΑ διοργανώνει την δράση «Taste the city», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών στις 14-15-16 Οκτωβρίου 2022, για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Ο ΣΚΕΑΝΑ σαν θεσμός υπηρετεί πάντα την εξωστρέφεια και την φιλοξενία επομένως δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει και να στηρίξει μια δράση η οποία έχει ως σκοπό την “γνωριμία” των νέων φοιτητών με την τοπική αγορά. Το Πανεπιστήμιο μας αποτελεί πηγή ζωής για την επιχειρηματικότητα και την εν γένει οικονομία της περιοχής μας, επομένως θεωρούμε πολύ σημαντική την διασύνδεσή του με την τοπική κοινωνία μέσω αντίστοιχων δράσεων.

Η δράση εκτός των άλλων περιλαμβάνει και μεγάλα μουσικά events, εκθέσεις, open air προβολές, δράσεις όπως το «Magic Bus Patras Tour» κ.α.

Αναφορικά με το «Taste the city», Ο ΣΚΕΑΝΑ καλεί τους συναδέλφους να να διαμορφώσουν ειδικά μενού για το τριήμερο 14-15-16 Οκτωβρίου 2022 σε ειδικές τιμές για τους φοιτητές της Πάτρας. Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει έως την Παρασκευή, 7/10/2022.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες καθώς και δήλωση συμμετοχής στο “Taste the city” επικοινωνήστε με τα τηλ. 2610279428 και 6947440855.