Ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες και η νύχτα της Πάτρας εν όψει της χειμερινής σεζόν, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει στα χέρια της πληροφορίες που καταλήγουν ότι τον φετινό χειμώνα τα πράγματα σε ότι αφορά τα κυκλώματα προστασίας θα αγριέψουν.

Οι πληροφορίες αυτές λένε ότι ο χειμώνας αυτός ενδέχεται να έχει αρκετά συμβάντα από κυκλώματα της Αθήνας που προσπαθούν να εξαπλώσουν τα δίχτυα τους σε άλλα αστικά κέντρα, κοντά στην πρωτεύουσα, τα οποία όμως έχουν κόσμο και νυχτερινή ζωή.

Η Πάτρα με τους φοιτητές και τη ζωή που έχει στα μαγαζιά της είναι ένα από αυτά, ίσως πρώτη στη λίστα των κυκλωμάτων αυτών. Το πρόβλημα είναι όμως ότι μιλάμε για διαφορετικές ομάδες που βρίσκονται σε αντιπαλότητα στην Αττική και ασφαλώς κατά την προσπάθεια επέκτασης τους φέρονται αποφασισμένες να συγκρουστούν μεταξύ τους, αλλά και με τις τοπικές ομάδες που έχουν τον έλεγχο σε ορισμένα μαγαζιά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι προερχόμενες εκτός Πάτρας ομάδες, έχουν η κάθε μία τις δικές της επαφές και σχέσεις με τις εδώ ομάδες της αχαϊκής πρωτεύουσας, όμως είναι γνωστό ότι οι σχέσεις στη νύχτα και στα κυκλώματα αυτά είναι μεταβλητές και αλλάζουν εύκολα.

Κι όλα αυτά ενώ η είδηση όπου ένας γνώριμος της Ασφάλειας Πατρών και της νύχτας, ξυλοκοπήθηκε άγρια από άλλα άτομα έρχεται για να επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Η νύχτα προμηνύεται φέτος να είναι άγρια στην Πάτρα και ήδη υπάρχει σχετική εντολή από την Αστυνομία προς τις περιπολίες, στις αρμόδιες υπηρεσίες και στους αστυνομικούς να είναι σε ετοιμότητα.