Το Πάρτυ!
Μάικ ο Φασολάκης
της Μαρί Κωνσταντάτου
Σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου
Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου, έρχεται ξανά για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη!
Θέατρο ΗΒΗ
από τις 19Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο & Κυριακή
Η προπώληση ξεκίνησε!
«Το Πάρτυ!», η νέα περιπέτεια της σειράςτων τρυφερών ιστοριών τηςΜαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστήτον γνωστό σε όλους μας Μάικ, φέρνει ξανά τον αγαπημένο Φασολάκη και την παρέα του στο θεατρικό σανίδι, στο Θέατρο ΗΒΗ, από τις 19Νοεμβρίου.
Μια υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, ένα παιδικό μιούζικαλ, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Στον ρόλο του ΜάικΦασολάκη, ο Ρένος Ρώτας και στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου.Επί σκηνής 10 ηθοποιοί, τραγουδιστές και ακροβάτες χαρίζουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στους μικρούς θεατρόφιλους.
Μαζί με την πολύπειρη και καταξιωμένηστο είδος του μιούζικαλκαι του παιδικού θεάτρου,σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου, συμπράττει μία σπουδαία δημιουργική ομάδα συντελεστών. Τα σκηνικά της παράστασηςυπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα πρωτότυπα βίντεοκαι τα κινούμενα γραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης. Τέλος, την πρωτότυπη μουσική της παράστασης αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπιερής, γνωστός σε όλους μας συνθέτης παιδικών τραγουδιών που ανανέωσαν το είδος(ο άνθρωπος πίσω από το εμβληματικό πλέον "Ελεφαντάκι" σε ερμηνεία Φοίβου Δεληβοριά).
Ένα έργο με χιούμορ, μουσική, χορευτικά, προβολές,εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, που στοχεύει στην μετάδοση των πιοσημαντικώνμηνυμάτωνγια τασύγχρονα παιδιά. Μηνύματα για την αγάπη, την αξία της φιλίας, της οικογένειας, της οικολογίας, του σεβασμού στα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και την δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης.
«Το Πάρτυ!» είναι βασισμένο στην σειρά βιβλίων, με τίτλο «Μάικ ο Φασολάκης». 11 βιβλία που κυκλοφορήσαν πριν από χρόνια, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, σέρβικα και κινέζικα και λάτρεψαν τα παιδιά! Η μεγάλη επιτυχία των βιβλίων οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου, στο να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο «Οι Περιπέτειες του Μάικ!»,ένα musical που ανέβηκε στο θέατρο και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα, με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το νέο αυτό ταξίδι στον κόσμο του Μάικ, «Το Πάρτυ!», επιφυλάσσει στους μικρούς μας φίλους απρόσμενες συναντήσεις! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτουπου “έδωσε ζωή” στον αγαπημένο μας Μάικ,θα εμφανίζονται μέσω οθόνης,σε ρόλο - έκπληξη!
Ελάτε μαζί μας σε αυτή την μοναδική περιπέτεια του Μάικ και της παρέας του,
γιατί «Το Πάρτι» τώρα αρχίζει!
Το Πάρτυ!
Μάικ ο Φασολάκης
Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου, έρχεται ξανά για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη!
Θέατρο ΗΒΗ
από τις 19Νοεμβρίου
Κείμενο - Στίχοι: Μαρί Κωνσταντάτου
Σκηνοθεσία- Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου
Μουσική: Γιώργος Χατζηπιερής
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Videoprojections:Νίκος Σούλης
Φωτισμοί: ΠερικλήςΜαθιέλλης
Graphicdesign:IndigoCreative
Στον ρόλο του ΜάικΦασολάκη, ο Ρένος Ρώτας
Στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου
Παίζουν (αλφαβητικά):
Αντώνης Βλάχος,Αθηνά Γιακεζόγλου, Νάνσυ Κατσαρού,
Κατερίνα Σούσουλα, Γιάννης Σμέρος, Δημήτρης Ψύλλος
κ.α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο-11:30& 13:30
Κυριακή-11:30& 13:30

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά

Ομαδικές κρατήσεις
2103213100 (εσ. 211)