Το Lepanto Formula Kite Europeans είναι γεγονός!  Αυτή την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:30’ θα λάβει χώρα η Τελετή Έναρξης του Lepanto Formula Kite Europeans στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου, όπου θα προβληθεί και το επίσημο video της μεγάλης διοργάνωσης.

Αμέσως μετά, στις 20:00’, στο stage θα βρεθούν οι γνωστοί DJs Nikos Diamantopoulos, ms Lefki και Agent Greg για να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό ρυθμό στη βραδιά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας ο κόλπος της Ναυπάκτου θα αποτελέσει το αγωνιστικό πεδίο για τους 150 συμμετέχοντες αθλητές με σημείο εκκίνησης τον Ναυτικό Όμιλο στην παραλία του Γριμπόβου.

Το 2022 Lepanto Formula Kite Europeans που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλλάδας, της ΙΚΑ (International Kiteboarding Association) και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου ΙΑΣΩΝ, διεξάγεται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (World Sailing), της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Αετοσανίδας (ΗΚΑ).