Λίγοι είναι οι χώροι στην Πάτρα που είναι αφιερωμένοι σε όλους, ξεχωρίζοντας για την μεγάλη τους ποικιλία, την εξέλιξη και τη δημιουργικότητα στις δράσεις τους.

Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες πολλές φορές αναζητούσαν το μέρος που η ώρα να μην περάσει για να ξεχαστεί μη βρίσκοντας ωστόσο κάτι το αξιόλογο έως ότου το "ARTsi vourtsa LAB" πρωτοσυστήθηκε στους καλλιτεχνικούς κύκλους της πόλης.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνυπάρχουν και να μαθαίνουν μαζί ανεξαρτήτως ηλικίας, γνώσης και ικανότητας, με τις "ταμπέλες" στην προκειμένη περίπτωση να μην αποτελούν απαραίτητο προσόν.


Το εργαστήριο είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για εκμάθηση σχεδίου, ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής.

Οι δραστηριότητες προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ατόμου, οπότε μπορούν όλοι να συμμετάσχουν, ανεξάρτητα από το εάν έχουν εμπειρία ή όχι, με το δέλεαρ έτσι να φαντάζει το δίχως άλλο σημαντικό.

Τις ώρες μάλιστα που δεν διεξάγονται μαθήματα ο 85 τμ χώρος στην Αλ. Υψηλάντου 82 & Κολοκοτρώνη διατίθεται σε ομάδες, συλλόγους, καθώς και για γενικότερες καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

Με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει το "ARTsi vourtsa LAB" αποτελεί την πρόκληση που όλοι ενδόμυχα αναζητούν ώστε να "ξεκολλήσουν" απ' την πεπατημένη, ανοίγοντας νέα κεφάλαια στη ζωή τους.

Εσείς θα μείνετε εκτός;


Info

Διεύθυνση: Αλ. Υψηλάντου 82 & Κολοκοτρώνη, Πάτρα

Τηλέφωνο: 261 401 4304, 6934118554

Site: artsivourtsalab.gr

Facebook: Artsivourtsalab

Instagram: artsivourtsalab