Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει μεταξύ άλλων και δύο συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Όντως εσύ δεν ήθελες τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο J2US επειδή είναι άφωνος;», ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτή είναι η πρώτη είδηση που θέλετε να με ρωτήσετε; Έρχομαι με πάρα πολλά νέα καλλιτεχνικά», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη και στη συνέχεια απάντησε: «Το βλέπετε αυτό το μπλουζάκι; Είναι από τον Ασημακόπουλο. Είναι φίλος μου 10 χρόνια, εγώ τον πρότεινα, εγώ τον ήθελα, τον ήθελε και η παραγωγή και έτσι βρεθήκαμε να είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα είμαι με τον Ασημακόπουλο. Συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε και ήμασταν και πολύ χαρούμενοι και κάποια στιγμή ακούω ότι δεν θα είναι. Μου είπαν από την παραγωγή ότι κάτι άλλο έχει προγραμματίσει στην πορεία. Και μου βγάζουν ξαφνικά ένα πρόσωπο που δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου».

«Τι έγινε με την Ελένη Καστάνη στο [email protected]; Γιατί διάβασα το καλοκαίρι ότι η Μπέσσυ Αργυράκη θα έκανε μια πολύ ωραία στήλη και μετά είδαμε αυτή τη στήλη να την κάνει η Ελένη Καστάνη», ήταν η επόμενη ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πήγα κάποια στιγμή, με κάλεσαν, έκανα το δοκιμαστικό, είδα και την Ελένη Καστάνη εκεί και η αλήθεια είναι ότι μόλις την είδα τους είπα παιδιά θεωρώ ότι η Ελένη είναι πολύ καλύτερη γι’ αυτό που φέρατε εδώ να κάνω. Το είπα και στην ίδια, ότι θέλω να αποχωρήσω και ότι εσύ είσαι πιο ικανή για να μιλήσεις για τέτοια θέματα κοινωνικού περιεχομένου.