Συνέντευξη παραχώρησε η Τιτίκα Στασινοπούλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε η γνωριμία της με τον Στάθη Ψάλτη.

«Είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη, δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Στάθης», είπε χαρακτηριστικά.

«Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι και έβλεπα το νούμερό του και μου έλεγε ο Βέγγος "Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και κάνεις εμετό;". Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για ναμην το ξανακάνω. Θεός συγχωρέσ'τον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του, αλλάζω κανάλι. Έλεος... Τι να δω;», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στην περιπέτειά της με τον καρκίνο. «Όταν είχα την περιπέτεια, δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες. Όταν αρρώστησα με καρκίνο, το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου Παπαζήση, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένειά του, είχαμε έρθει σε διάσταση», δήλωσε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τις καταγγελίες εναντίον τους.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητές τους, όμως δεν τις μοστράριζε. Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του. Για τον Φιλιππίδη θεωρώ ότι η δόξα του δημιούργησε το σύνδρομο του εξουσιαστή», είπε κλείνοντας.